Végre egy sablonosnak nem nevezhető reklámfilm!

Tudtad, hogy 50 éves a LADA? A lenti kisfilmmel tiszteleg az OIL! német kúthálózat a LADA előtt, melyben egy nem mindennapi “példány” kerül bemutatásra.

Íme a paraméterek: LADA 2101 karosszéria, Vr6 3000 ccm motor, kovácsolt motor belső, borgwarner s366 turbo ecumaster motorvezérlő. 1.3 baron 470 le.

És mi sül ki abból ha Aranyosi Péter humorista kutasnak áll? A német kúthálózat online filmjéből ez is kiderül! Főszerepben továbbá Nagypál Krisztina 2019 Miss World Hungary győztes és Nagy Árpád drift versenyző, aki fantasztikus manőverezéssel segítette a stáb munkáját.

OIL! Hungary Lada Aranyosi Péter & Nagypál Krisztina

Hogy mi sül ki abból, ha Aranyosi Péter kutasnak áll..❓ Az alábbi filmből megtudhatjátok! 😉Boldog Születésnapot kívánunk az 50 éves Ladának!Ha tetszett, és megosztjátok, azt nagyon megköszönjük! 🤗Nagypál Krisztina Miss World Hungary #aranyosipeti #oil #oilhungary #negybetusszavak #missworldhungary2019 #50evesaLada #Lada50 #OILHungary

Közzétette: OIL Hungary – 2020. június 2., kedd

A helyszín a Kiskunfélegyházi OIL! töltőállomás, amelyet a kútkeresőnkön is megtalálhatsz.

Nemcsak itt, de a további 49 OIL! kúton is találkozhatsz jelenleg is futó hűségakcióval, amelyben a Naturtex termékeit vásárolhatod meg kiemelten magas kedvezménnyel. Részletek a a www.oil-benzinkutak.hu/nyeremenyjatek oldalon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.