Megnyitott a világ legnagyobb Shell töltőállomása a luxemburgi Berchemben

A Shell luxemburgi leányvállalata átfogó renoválás után június 8-án hivatalosan is megnyitotta a világ legnagyobb Shell töltőállomását. A Shell Berchem korszerűsített létesítményeit úgy tervezték meg, hogy a hatékonyabb kiszolgálás és a színesebb vásárlói élmények révén még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsanak az úton levőknek.

Hatvanezer négyzetméteren 27 kútoszlop áll rendelkezésére az autósoknak és 24 a kamionoknak. A töltőállomás 30-szor nagyobb, mint az átlagos európai töltőállomások, átlagos látogatószám a csúcsnapokon: 1 500 kamion, 7 500 autó és 5 000 shop vásárló, ami másfélszer nagyobb forgalmat jelent az átlagos autópályákon található töltőállomások forgalmához viszonyítva.

Kapitány István a Shell globális ügyvezető alelnöke a megnyitó kapcsán kiemelte: „Ez egy meghatározó mérföldkő a Shell történetében. A berchemi egy kiemelkedő példája azon töltőállomásoknak, amelyeket kifejezetten a vásárlók érdekeit szem előtt tartva terveztek. Büszke vagyok rá, hogy egy újabb olyan töltőállomást nyithatunk meg, amelyben a vásárlók vendégnek érezhetik magukat és reményeink szerint mosolyogva távoznak. Örömömre szolgál, hogy ebben számos partnerre is találtunk, akik szintén elkötelezettek amellett, hogy a legjobb vásárlói élményt kínálják mind az üzleti úton lévők, mind pedig a kikapcsolódás céljából utazók számára, ezáltal egyedi élménnyé téve minden utazást.”

A korszerűsített előtető alatti rész is számos új elemmel gazdagodott, amelyek a vásárlók kényelmét szolgálják. A szélesebb bejárat könnyebbé teszi a behajtást a nagyobb járművek számára is, és az egyedülálló gyors-tankolási rendszer akár felére rövidítheti a tankolási időt a kamionoknál. A vásárlók a kártyájuk egyetlen lehúzásával egyszerre tölthetik fel az összes üzemanyagtartályukat beleértve az AdBlue tartályokat is. Ez az egyedülálló megoldás értékes időt takarít meg, amely jól illusztrálja a Shellnek azon erőfeszítéseit, hogy az előtető alatti szolgáltatásokat hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá tegye.

image005

A kútoszlophoz újonnan telepített interaktív képernyők többféle kártya leolvasására is alkalmasak, és 13 különböző nyelven kínálnak információt. Az új biztonsági rendszernek köszönhetően pedig a vásárlók még nagyobb biztonságban tudhatják értékeiket útjuk során.

A kamionpont felújított előtető alatti részén a kamionsofőröknek lehetőségük van minőségi kávét vásárolni, illetve az új ételkínálatból választani (amely a főépületben érhető el).

image006

A főépületben a berchemi vendégek a szolgáltatások széles választékából válogathatnak. Belépéskor a Shell Select shop ízletes, frissen készített szendvicsekkel, levesekkel, paninikkel várja a látogatókat a Deli2Go pultnál. A boltban számos terméket – például motorolajakat, édességeket, gyümölcsöt, italokat találnak, amelyek gondoskodnak arról, hogy a járművek és utasaik megfelelően felkészüljenek az előttük álló útra. Sőt, a világ első előrendeléses cigaretta-automatája is elérhető itt.

image007

A pihenésre és feltöltődésre vágyók az emeleten gyors és ízletes ételeket találhatnak a McDonald’s kínálatában, az édesszájúak pedig nem csak a Le Paradis Sucré M&M’s édesség falánál, hanem frissen sült palacsintákkal, waffelekkel és Ola fagylaltkülönlegességekkel is hódolhatnak az élvezeteknek. Aki pedig egy frissen főzött kávéra vágyik, betérhet a Starbucksba is, ahol kellemes kávéházi környezetben fogyaszthatja el italát, vagy akár el is viheti.

image008

Annak érdekében, hogy az ide érkezők a pihenő közben se veszítsék el a kapcsolatot a világgal, a kijelölt hot spotoknál wifi és kényelmes ülő alkalmatosságok várják őket, mind bent, mind kint a teraszon.

Mivel tudjuk, hogy milyen fontos az úton lévők számára, hogy tiszta mosdókban frissülhessenek fel egy hosszú utazás során, a megújult mellékhelységekkel és zuhanyzóhelyiségekkel a 2theloo páratlan kényelmet biztosít, külön figyelmet szentelve a mozgáskorlátozott vendégeknek, illetve a gyerekekkel vagy csecsemőkkel érkezőknek. A kellemes környezet dizájnjáról pedig a legújabb generáció művészeinek és fotósainak munkái gondoskodnak.

image009

A Shell büszke rá, hogy immár több mint 30 éve, az állomás 1983-as megépítése óta jelen van Berchemben. A világ egyik legnagyobb töltőállomásaként minden nap 20-30 teherautó szállít üzemanyagot ide napi közel 25 000 helyi és nemzetközi vásárló számára. A töltőállomás az E25/A3 autópályán Luxembourg irányában található. A tankolási lehetőségek mellett több fizetési mód is rendelkezésre áll, például az euroShell üzemanyagkártya, amely Európa szerte 22 000 Shell és más partnerállomáson is használható. A tankolás mellett ezzel a kártyával egyéb szolgáltatások is igénybe vehetők, mint például az útdíjak, autóasszisztens szolgáltatások, ÁFA- visszatérítési és vásárlási tranzakciók a shopban.

Egy hozzászólás a(z) “Megnyitott a világ legnagyobb Shell töltőállomása a luxemburgi Berchemben” bejegyzéshez

  1. A bercheimi kút szuper,nonstop rendszer ragyogó,de a többi kútról nem tudtam kideriteni,hogy milyenek a nyitvatartási időszakaik! Az aplikáció egyformának mutatja például mind a két bergheimi kutat, holott csak az egyik nonstop kút. Hogyan tudom ezt meg, az aplikációból, céges, kártyás ügyfél vagyok, sokszor tankolnák luxemburgban, de nem tudom hogy amikor odaérek nyitva lessz vajon a kút? Az éjszakai árak miatt kellene este tankolnom, de kérdés a nyitvatartási idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.