Bemutatkozik a Concordia

Bizonyára az Észak-Nyugat Magyarországon élők számára kevésbé kell bemutatni a sárga-kék színben megjelenő Concordia kutakat. Hiszen Szombathelyen, Pápán és Körmenden is több éve tankolhatunk ezeken a magán töltőállomásokon.

logó

A Concordia-Trans Kft. fő profilja megalakulásakor az üzemanyag és ásványi olaj közúti szállítmányozása volt, mely az 1997 után a kenőanyag és üzemanyag forgalmazásával, szállítmányozással egészült ki. Az elmúlt 14 évben a tevékenységi és szolgáltatási kör folyamatosan bővült, fejlődött.

Komoly eredményeket értek el a kutak bővítését tekintve, hiszen a kezdeti időszakhoz képest jelenleg 6 benzinkúton forgalmaznak üzemanyagot. A már említett Pápa, Szombathely és Körmend után átvették a Toronyi kutat, majd következett a Ménfőcsanaki benzinkút. Csupán néhány napja került átszínezésre Győrben, a Reptéri út 2. szám alatt legújabb kútjuk, ami már az új arculati színekkel várja a vásárlókat.

A nyáron átszínezett Pápai kút igen népszerű a vásárlók körében. Nem hiába, hiszen bő áruválasztékkal, udvarias kiszolgálással és kellemes környezetben várja a vevőket. Sok kúton megfordulok, de a shop belső kialakítását tekintve ilyen egyedi design-al ritkán találkozom. Külön kávézós sarkot is kialakítottak, ami népszerű találka hely is lett a helyiek körében. A kávé pedig finom, ami nem elhanyagolható szempont egy benzinkút kiválasztásakor. Persze tankolhatunk adalékolt, prémium gázolajat is, és Adblue is kapható.

A kutak természetesen a holtankoljak.hu/gyor oldalon is megtalálhatók az aktuális üzemanyagárakkal, a kutak pontos címadatokkal lent találhatóak: 

Szombathely, Söptei út 78.

Pápa, Celli u. 65.

Körmend, Sport utca 5. (TESCO)

Torony, Felsőőri u. Ipartelep 9.

Győr-Ménfőcsanak, Győri út 2/A.

Győr, Reptéri út 2.

Pápa 1

IMG_1330_1

IMG_1332_1

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.