10%-os utasbiztosítási kedvezmény a holtankoljak.hu látogatóinak

Készülj fel velünk nyaralásodra, és használd ki a holtankoljak.hu egyedi kedvezményét!

Kösd meg utasbiztosításodat partnerünk, a biztositas.HU oldalán, és adunk neked egy 10%-os kedvezmény kupont!

Hasonlítsd össze gyorsan, egyszerűen az utasbiztosítási ajánlatokat, hogy a legjobb áron kösd meg biztosításodat. Az így talált kedvező árból további 10% kedvezményt adnak a holtankoljak.hu oldal látogatóinak. Ehhez csupán a TANK-OL17 kuponkódot kell használni, vagy a fenti bannerre, vagy ide kell kattintani.

Amikor tervezgetjük nyaralásunkat, akkor a felmerülő költségek között mint egy szükséges rossz merül fel a biztosítás kérdése. Sokan hezitálnak rajta, és döntenek úgy, hogy nem kötnek egy nyári vakációra biztosítást, hiszen velünk úgysem történhet semmi baj. Szerencsére az esetek nagy többségében ez így is van.

Viszont amellett, hogy az utazás során is előfordulhat baleset, az ottlétünk alatt is történhet olyan nem várt esemény, mely igényel orvosi ellátását. Legyen az egy fülfájás vagy füldugulás a túl sok fürdés miatt, vagy egy gyomorrontás, mely a nyári hőségben akár kiszáradáshoz is vezethet. Ilyenkor nyilván orvost keresünk, ami külföldön is költséggel jár. Ebben az esetben biztosítás nélkül akár egy több százezer forintos számlával a zsebünkben távozhatunk, ha egyáltalán ellátnak minket kötött biztosítás nélkül.

 

Mit tartalmaz az utasbiztosítás?

Nemcsak betegség esetén tudjuk ezt kihasználni, hanem a poggyászunkat ért káresemény kapcsán is. Továbbá mindegyik biztosítási módozat tartalmaz klasszikusnak számító élet-, baleset biztosítást, asszisztencia szolgáltatást, és több konstrukcióban találhatunk jogvédelmi szolgáltatást is.

Partnerünk a biztosítás.hu utasbiztosítási kalkulátorában több, mint 100 féle utasbiztosítási terméket hasonlíthatunk össze és választhatjuk ki a számunkra legtesthezállóbb konstrukciót. Használd a holtankoljak.hu kupont és érvényesítsd a 10%-os kedvezményt!

Kattints ide a kalkulátorhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.